Drie speciale weekgerechten van Villa Augustus: panzanella-broodsalade uit Toscane, pizza met Veluws lamsvlees en pompoensoep met dukkah. Ze zijn van 11 tot en met 17 oktober buiten de vaste kaart om te bestellen. Ze staan vermeld op de krijtborden boven de openkeuken.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie

Panzanella
Op de herfstkaart: hertenbiefstuk met knolselderij en appel, en risotto met geroosterde pompoen, walnoot en gorgonzola. Het wildgerecht is gluten- en lactosevrij. De vegetarische risotto kan desgewenst ook in een veganistische variant (zonder gorgonzola) worden geserveerd.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie

Drie gerechten die je deze week buiten de kaart om kunt bestellen: geroerbakte palourdes met witte wijn, Padrón-pepers met zeezout en citroen uit de houtoven, en ragù van paddenstoelen met knolselderij en salie. Je vindt ze op de krijtborden boven onze openkeuken.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie

Ribollita en oesterzwammen van teler Patrick op zuurdesembrood

Ook op de seizoenskaart van Villa Augustus deze herfst: een rijkgevulde Toscaanse ribollita en oesterzwammen op zuurdesembrood, door Patrick Asmawidjaja geteeld op het koffiedik uit ons restaurant.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie

Porchetta op Toscaanse wijze

Nieuw op de herfstkaart: porchetta van het Kempisch Landvarken. Een Toscaans lunch- of voorgerecht waarvoor chef Arthur van Brug van Villa Augustus zich liet inspireren door de beroemde Italiaanse slager en restaurateur Dario Cecchini.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
