Sgroppino van bloedsinaasappel
7 januari 2025Sluit je lunch of diner af met een sgroppino, een traditionele Venetiaanse sorbet die we in Villa Augustus mixen met een limoncello van bloedsinaasappel en een scheut tintelende cava.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Liefhebbers van purees en stamppotten kiezen op onze nieuwe winterkaart uiteraard voor deze schotel. Een canard a l'orange met een stamppotje van boerenkool plús een prakkie van zuurkool.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Lekker voor de lunch of als voorgerecht: steak tartaar
27 december 2024Op de winterkaart van Villa Augustus: steak tartaar met krokante aardpeer en een desembrioche, € 13,50. In deze variant van leidinggevend koks Daan en Noah van Villa Augustus bevinden alle traditionele ingrediënten van de steak tartaar zich ditmaal ‘onder de motorkap’. Ze serveren hun steak tartaar met krokant gefrituurde chips van aardpeer en een in ossenwit gebakken brioche.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Nu op de restaurantkaart van Villa Augustus
18 december 2024Iedere kok die met de seizoenen kookt, weet dat er vooral in dit jaargetijde veel van zijn of haar creativiteit wordt gevraagd. Want wat kun je allemaal met de kolen en knollen die nu in groten getale van het land af komen? Kom de vindingrijke en voedzame winterse gerechten proeven die ons keukenteam de komende maanden op de kaart heeft gezet.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Leidinggevend kok Anouk presenteert een dadelcake met kweepeer.
Winter in de tuinen van Villa Augustus. Waar is de tuinploeg nu er alleen her en der nog wat in de bedden groeit? Met teamchef Jelle kijken we even mee achter de schermen, en ook blikt hij terug op het tuinjaar van 2024.
Lees meerCategorieën: Tuin
Winterklus, toch wel: Ada plant de bloembollen voor het voorjaar