Zo’n vijf- à zeshonderd restaurants en andere afnemers in de horeca betrekken hun vis van Koninklijke Schmidt Zeevis in Rotterdam. Tot de vaste klanten van het illustere bedrijf behoort ook de keuken van Villa Augustus. Chef Arthur van Brug doet er alle bestellingen voor onze, per seizoen wisselende, restaurantkaart. Daarnaast koopt hij er ook altijd de vis in die we regelmatig op ons krijtbord aanprijzen.

Lees meer
Bonito

Bonito

Nu op de wisseltap van Villa Augustus: 'Langharig tuig' van brouwer Van Moll en de 'Zonnesteek' van VandeStreek. Twee zomerse craftbieren uit Eindhoven en Utrecht.

Lees meer

Nu in de vitrine van de markt, en daar ook te koop: keramiek van Renate van Lamsweerde, porselein geïnspireerd op een reis die ze in Marokko maakte.

Lees meer
Renate van Lamsweerde in Villa Augustus

Renate van Lamsweerde in Villa Augustus

Deze gerechten kun je tot en met donderdag 23 juli buiten onze vaste kaart om bestellen: kippenlevertjes met appel, pizza met nieuwe aardappelen, en linguine met cavolo nero-pesto. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.

Lees meer
Uit de houtoven deze week: pizza met nieuwe aardappel, en geroosterde kippenlevertjes met appel

Uit de houtoven deze week: pizza met nieuwe aardappel, en geroosterde kippenlevertjes met appel

Deze week op het krijtbord van Villa Augustus, twee nieuwe bieren: de Oedipus Swingers Lemon Gose en de Frankendael White Bastard.

Lees meer