Op de herfstkaart van Villa Augustus: Tarte Tatin van Magda en drie nieuwe wijnen uit Frankrijk. Op de herfstkaart van Villa Augustus: Tarte Tatin van Magda en drie nieuwe wijnen uit Frankrijk. Van de hand van bakker Magda is óók het citroen/tijm-koekje dat we onder andere bij de thee en koffie presenteren.

Lees meer

Drie speciale weekgerechten van Villa Augustus: panzanella-broodsalade uit Toscane, pizza met Veluws lamsvlees en pompoensoep met dukkah. Ze zijn van 11 tot en met 17 oktober buiten de vaste kaart om te bestellen. Ze staan vermeld op de krijtborden boven de openkeuken.

Lees meer
Panzanella

Panzanella

Op de herfstkaart: hertenbiefstuk met knolselderij en appel, en risotto met geroosterde pompoen, walnoot en gorgonzola. Het wildgerecht is gluten- en lactosevrij. De vegetarische risotto kan desgewenst ook in een veganistische variant (zonder gorgonzola) worden geserveerd.

Lees meer

Drie gerechten die je deze week buiten de kaart om kunt bestellen: geroerbakte palourdes met witte wijn, Padrón-pepers met zeezout en citroen uit de houtoven, en ragù van paddenstoelen met knolselderij en salie. Je vindt ze op de krijtborden boven onze openkeuken.

Lees meer

Ook op de seizoenskaart van Villa Augustus deze herfst: een rijkgevulde Toscaanse ribollita en oesterzwammen op zuurdesembrood, door Patrick Asmawidjaja geteeld op het koffiedik uit ons restaurant.

Lees meer