Op de herfstkaart: hertenbiefstuk met knolselderij en appel, en risotto met geroosterde pompoen, walnoot en gorgonzola. Het wildgerecht is gluten- en lactosevrij. De vegetarische risotto kan desgewenst ook in een veganistische variant (zonder gorgonzola) worden geserveerd.

Lees meer

Drie gerechten die je deze week buiten de kaart om kunt bestellen: geroerbakte palourdes met witte wijn, Padrón-pepers met zeezout en citroen uit de houtoven, en ragù van paddenstoelen met knolselderij en salie. Je vindt ze op de krijtborden boven onze openkeuken.

Lees meer

Ook op de seizoenskaart van Villa Augustus deze herfst: een rijkgevulde Toscaanse ribollita en oesterzwammen op zuurdesembrood, door Patrick Asmawidjaja geteeld op het koffiedik uit ons restaurant.

Lees meer

Porchetta op Toscaanse wijze

29 september 2019

Nieuw op de herfstkaart: porchetta van het Kempisch Landvarken. Een Toscaans lunch- of voorgerecht waarvoor chef Arthur van Brug van Villa Augustus zich liet inspireren door de beroemde Italiaanse slager en restaurateur Dario Cecchini.

Lees meer

Op de krijtborden boven onze openkeuken deze week drie specials: rillette van eendenbout, pizza met boerenkool en Cabrales-kaas, en uit de bakkerij: pompoentaart met rozemarijn. Deze gerechten kun je van vrijdag 27 september tot en met donderdag 3 oktober buiten de restaurantkaart om bestellen.

Lees meer