Ook op de seizoenskaart van Villa Augustus deze herfst: een rijkgevulde Toscaanse ribollita en oesterzwammen op zuurdesembrood, door Patrick Asmawidjaja geteeld op het koffiedik uit ons restaurant.

Lees meer

Porchetta op Toscaanse wijze 29 september 2019

Nieuw op de herfstkaart: porchetta van het Kempisch Landvarken. Een Toscaans lunch- of voorgerecht waarvoor chef Arthur van Brug van Villa Augustus zich liet inspireren door de beroemde Italiaanse slager en restaurateur Dario Cecchini.

Lees meer

Op de krijtborden boven onze openkeuken deze week drie specials: rillette van eendenbout, pizza met boerenkool en Cabrales-kaas, en uit de bakkerij: pompoentaart met rozemarijn. Deze gerechten kun je van vrijdag 27 september tot en met donderdag 3 oktober buiten de restaurantkaart om bestellen.

Lees meer

Deze vier gerechten serveren we van 20 tot met 27 september buiten de kaart om: geroosterde Williams-peer met honing uit eigen tuin en Achelse Blauwe, gegrilde rode poon met borlottibonen, pizza uit de houtoven met pompoen en pesto van cavolo nero, en Zeeuwse platte oesters. Ze staan vermeld op de krijtborden boven de openkeuken.

Lees meer

Arie Dijkstra is al nachtportier van Villa Augustus sinds de opening ervan in 2007. Wanneer alle overige personeelsleden naar huis zijn, waakt hij over het hotel, het restaurant en de tuin. Af en toe houdt huispoes Julius hem daarbij gezelschap. Soms ook wil een slapeloze gast nog wel eens een praatje met hem aanknopen. Maar doorgaans is Arie op zijn werk helemaal op zichzelf aangewezen. Gelukkig heeft hij er al twaalf jaar niet de minste moeite mee. 'Ik hou van de stilte en kan ook goed alleen zijn.'

Lees meer
Arie Dijkstra, nachtportier van Villa Augustus sinds 2007

Arie Dijkstra, nachtportier van Villa Augustus sinds 2007