Uit het leven van een cowboy

18 augustus 2020

De Rotterdamse acteur John Buijsman speelt zondag drie keer zijn solovoorstelling 'Cosmic Cowboy' in het openluchtheatertje van Villa Augustus (alle uitverkocht). Voor meer data en speelplekken deze zomer: kijk op www.johnbuijsman.com

Lees meer

Tot en met 20 augustus kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: gebakken Zeeuwse mosselen, pizza-giancale en toast met vijgen. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze keuken.

Lees meer
Tuinman Jelle met een verse oogst vijgen

Tuinman Jelle met een verse oogst vijgen

Niet alle groenten die we in Villa Augustus serveren en in de markt verkopen, komen uit onze eigen moestuin. Dat geldt ook voor het fruit. Zeker in het restaurant verwerken we veel meer verse oogst dan we zelf kunnen verbouwen. Gelukkig weten we ons elk seizoen altijd verzekerd van extra toevoer uit onze zustertuin op Landgoed Dordwijk in Dubbeldam. En daarnaast hebben we dan natuurlijk die nabijgelegen, prachtige Hoeksche Waard nog. Ook van de boeren op dit groene eiland betrekken we veel gewassen.

Lees meer
Hanna (Beversoord) en Eefje (Villa Augustus) Mesker

Hanna (Beversoord) en Eefje (Villa Augustus) Mesker

Van 7 tot en met 13 augustus kun je deze drie gerechten in Villa Augustus buiten onze vaste kaart om bestellen: truffelaardappel met pancetta, ganzenborst uit de Hoeksche Waard, en een salade van geitenkaas en groenten uit onze eigen moestuin. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.

Lees meer
Salade van bonen en tomaten uit de tuin

Salade van bonen en tomaten uit de tuin

Zo’n vijf- à zeshonderd restaurants en andere afnemers in de horeca betrekken hun vis van Koninklijke Schmidt Zeevis in Rotterdam. Tot de vaste klanten van het illustere bedrijf behoort ook de keuken van Villa Augustus. Chef Arthur van Brug doet er alle bestellingen voor onze, per seizoen wisselende, restaurantkaart. Daarnaast koopt hij er ook altijd de vis in die we regelmatig op ons krijtbord aanprijzen.

Lees meer
Bonito

Bonito