Nieuw op de drankenkaart van Villa Augustus: een per seizoen wisselende selectie van speciaalbiertjes, gebrouwen door tien van Nederlands beste microbrouwerijen. Het assortiment wordt elk kwartaal samengesteld door bierkenner Joris Zwamborn uit Rotterdam. Liefhebbers hebben steeds keuze uit een aantal IPA’s in verschillende stijlen, wit- en Weizen, blond en tripel, twee à drie non- en laag-alcoholische bieren, en enkele biertjes van de buitencategorie. Behalve in fles en in blik serveren we om de maand ook nog een eigenzinnig craftbeer van de tap

Lees meer

De zomer is in aantocht, en dus is in het restaurant van Villa Augustus de nieuwe seizoenskaart ingegaan. Kom proeven van alle biologische groenten, vruchten en kruiden die we de komende maanden uit eigen moestuin, de boomgaard en onze kassen oogsten. Voor de lunch en/of het diner kun je kiezen uit onder meer deze gerechten:

Lees meer
Porcetta met hazelnoten en salie

Porcetta met hazelnoten en salie

Tot en met 19 mei buiten de vaste kaart om in Villa Augustus: pureetje van in de houtoven gegaarde aubergine met entrecote, linzensoep met koriander, dorade en fines claires uit Bretagne.

Lees meer
Linzensoep, aubergine-puree, entrocote en Barbba-natuurwijn

Linzensoep, aubergine-puree, entrocote en Barbba-natuurwijn

Van 29 april tot en met 5 mei kun je deze gerechten in Villa Augustus buiten de vaste kaart om bestellen: caponata met buffelmozzarella, minestronesoep, dorade en fines claires. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven de open keuken.

Lees meer
Pleun oogst bieslook in de moestuin

Pleun oogst bieslook in de moestuin

Kom werken in Villa Augustus! We hebben plek voor je in ons leuke team van kelners (m/v). Ervaring in het bedienen van gasten hoef je nog niet te hebben. Dat kun je snel genoeg van ons leren. Wél vinden we het belangrijk dat je van aanpakken weet. Dat je goed met mensen kunt omgaan. En dat je minstens twee dagen in de week beschikbaar bent. De ideale baan voor jou?

Lees meer