Tot en met 9 februari kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: paddenstoelenbouillon, Belons uit Bretagne, zeebaars met seizoensgroenten, en pizza mascarpone met een pesto van cavolo nero, hazelnoten en pecorino.

Lees meer
Leidinggevend kok Anouk met een mand Belons

Leidinggevend kok Anouk met een mand Belons

Tot en met donderdag 2 februari kun je deze gerechten in Villa Augustus buiten de vaste kaart om bestellen: gegrilde knolraap met pompoen, knolselderijsoep, zeebaars met geroosterde groenten, en oesters uit Roc'h Viannec in Bretagne. Wijntip van de week: rode carignan uit de Provence van Jérôme Maillot.

Lees meer
Leidinggevend kok Daan in 't Veld met de extra gerechten van deze week

Leidinggevend kok Daan in 't Veld met de extra gerechten van deze week

Van 20 tot en met 26 januari kun je in Villa Augustus de volgende gerechten buiten onze vaste kaart om bestellen: soep van gekaramelliseerde ui, Bretonse oesters van de familie Guyomard, pizza met ansjovis en knoflook, en tarbot met seizoensgroenten en geroosterde tijmaardappeltjes. Drink er bijvoorbeeld een Punch Juice-biertje bij of kies voor een oranje, Spaanse natuurwijn van Mar Cabanes en Ignacio Mancebo.

Lees meer
Kok Simone schept de uiensoep op

Kok Simone schept de uiensoep op

Op onze wijnkaart deze winter: de Fatalone van Petrera Pasquale Di Orfino Rosa. Een 'hartenbreker' van de primitivo-druif, die in het Italiaanse Apulië opgroeit op de klanken van New Age en klassieke muziek. Een glas of fles ervan moet je in Villa Augustus dus zeker een keer hebben geprobeerd.

Lees meer

Tot en met 19 januari kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: bloemkoolsoep met pangrattato, Bretonse oesters, focaccia met porchetta, en gegrilde makreel met tijmaardappeltjes. Wijntip: Nu Brisado van La Zafra, een oranje natuurwijn uit Spanje.

Lees meer