Lente in Villa Augustus! Geniet in ons restaurant van de voorjaarsoogst van groenten, fruit en kruiden uit de moestuin, van onze houtoven-pizza’s en de diverse vlees- en visschotels op onze nieuwe seizoenskaart. Op dit blog laten we je alvast even ‘voorproeven’. Ditmaal: Geroosterde makreel met tabouleh van parelgort en hangop.

Lees meer

Tot en met 14 april kun je deze gerechten in Villa Augustus buiten de vaste kaart om bestellen: gegrilde asperges met geroosterd buikspek en dille, rode poon, uiensoep, en Bretonse oesters. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.

Lees meer
Asperges met buikspek

Asperges met buikspek

Op ons krijtbord zo lang de voorraad strekt: een India Pale Ale van brouwerij De Kromme Haring. Victor van der Have van het bierproefpanel van Villa Augustus legt uit wat dit Utrechtse biertje nou precies zo lekker maakt.

Lees meer

Onze nieuwe lentekaart heeft drie gerechtjes daarop met rabarber. Hoe heerlijk. De keuken van Villa Augustus maakt er elk voorjaar steevast wel iets lekkers mee. Zo ook deze lente. Onze bakkerij heeft opnieuw rabarbertaart in de vitrines voor klanten van de markt, en we serveren die uiteraard ook weer in het restaurant. De keuken maakt een dessert van rabarber met panna cotta en geroosterde venkelzaad, én we hebben rabarber met geroosterde eendenborst als voor- of tussengerecht op het seizoensmenu.

Lees meer
Anouk met onze rabarbertaart, vers uit de bakkerij

Anouk met onze rabarbertaart, vers uit de bakkerij

Van 1 tot met 7 april kun je deze gerechten buiten onze vaste kaart om bestellen: geroosterde kikkererwten met voorjaarsgroenten, rode poon, spinaziesoep met geitenkaas, en fines claires uit Bretagne. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.

Lees meer
Oogst van de daslook in de moestuin

Oogst van de daslook in de moestuin