Tot eind maart kun je in Villa Augustus een tiental nieuwe gerechten op onze winterkaart bestellen. Ze zijn samengesteld door onze leidinggevend koks Noah en Daan. In Oogst lichten we alvast toe wat je op je bord mag verwachten en het verhaal dat onze keuken erbij kan vertellen. Dit keer: steak tartaar met brioche en Spaanse escabeche van Noordzeevis met piccalilly.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Van 26 januari tot en met 1 februari kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: pastinaak/mosterdsoep, fines de claires, salade met venkel, sinaasappel, burrata en San Daniele-ham, en harderfilet met pompoenrisotto en pangrattato.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Hoofdkelner Robbert met drie extra gerechten van deze week.
Tot en met 25 januari kun je in Villa Augustus de volgende gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: erwtensoep met geroosterd buikspek, Franse oesters, pissaladière en poon uit de houtoven met een terrine van aardappels en wintergroenten.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Kelner Cornelia
Tot en met 11 januari kun je in Villa Augustus de volgende gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: minestrone met kikkererwten, Normandische creuses, pizza met mortadella en burrata, en tongschar met winterradijssalade en rozemarijnfrites.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Kelner Mathilde
In memoriam Jan Freriks
3 januari 2024Vlak voor kerst overleed Jan Freriks op 94-jarige leeftijd. Jan was jarenlang de oudste medewerker van Villa Augustus en ongetwijfeld ook de meest geliefde. Al vanaf 2005 was hij nauw betrokken bij de aanleg en onderhoud van onze tuinen en boomgaarden. Dankzij de enorme hoeveelheid kennis en geduld die Jan op het gebied van de teelt en de vormsnoei van fruit meebracht, is hij als leermeester voor ieder van ons van onschatbare waarde geweest.
Lees meerCategorieën: Tuin