Tot en met 18 mei kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: soep van geroosterde paprika en labneh, fines claires, pizza met bresaola en raapstelen, en dorade met seizoensgroenten. Wijntip: Bourgeuil van Yannick Amirault. Biertip: Sergeant Pepper van brouwerij Oersoep.

Lees meer
Kelner Jamie met twee van de speciale gerechten deze week

Kelner Jamie met twee van de speciale gerechten deze week

Doordat er doorlopend andere gewassen in worden geteeld en geoogst, verandert de keukentuin van Villa Augustus jaarlijks meerdere keren van aanblik. In vier opeenvolgende verhalen vertelt onze tuinploeg welke groenten, kruiden en fruitsoorten je er de komende seizoenen zoal in kunt aantreffen.

Lees meer
De moestuin op 2 mei van dit jaar...

De moestuin op 2 mei van dit jaar...

Tot en met 27 april kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: harira van rode linzen, Bretonse oesters, witte asperges met boter en een gepocheerd eitje, en gegrilde makreel met seizoensgroenten en tijmaardappeltjes.

Lees meer
Kelner Joris met de extra gerechten van deze week

Kelner Joris met de extra gerechten van deze week

Kom werken in Villa Augustus! We hebben per direct plek voor je in ons team van kelners. De ideale baan of bijbaan voor jou? Jet Diependaal (21) wil je met haar verhaal alvast enthousiast maken. 'Ik weet wel zeker dat ik dit werk nog heel lang leuk én spannend blijf vinden.'

Lees meer
Jet, net benoemd tot hoofdkelner: 'Leuk én spannend'

Jet, net benoemd tot hoofdkelner: 'Leuk én spannend'

Tot en met 13 april kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: bloemkoolsoep, oesters uit de Marenne-Oléron, pizza met daslookpesto, en geroosterde zeebaars. Op de bierkaart: 'Have You Ever Seen The Haze' van Brouwerij Kees in Middelburg.

Lees meer
Leidinggevend koks Anouk en Simone met twee van de extra gerechten deze week

Leidinggevend koks Anouk en Simone met twee van de extra gerechten deze week