Tot en met 23 juni kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: vichysoisse met lente-ui en dragon, geroerbakte mosselen, pizza met andijvie en ansjovis, en schol. Op de wisseltap een nieuw biertje: Texels Skiller wit.

Lees meer

Het zomerseizoen staat op het punt los te barsten. In de moestuin van Villa Augustus is de complete tuinploeg nu al ten minste drie dagen per week druk met het binnenhalen van de voorjaarsoogsten. Kate en Karlijn praten je in dit verhaal bij over de biologische groenten en kruiden die deze maand van de grond komen. De keuken verwerkt ze iedere middag en avond vers in alle gerechten op onze lunch- en dinerkaart. Vele ervan zijn tegelijkertijd ook verkrijgbaar in onze markt.

Drukte in de moestuin van Villa Augustus
Karlijn bij de bietenoogst

Karlijn bij de bietenoogst

Hugo van der Vliet (27) is al twee jaar een van de vaste krachten in de tuinploeg van Villa Augustus. Hij ruilde er een veelbelovende loopbaan als kok moeiteloos voor in. ‘Mijn hart ligt bij het kweken van groenten. Ik wil er nooit over uitgeleerd raken.’

'Ik wil alles over het kweken van groenten weten'
‘Niets zo mooi als in de buitenlucht lekker in een tuin bezig zijn'

‘Niets zo mooi als in de buitenlucht lekker in een tuin bezig zijn'

Tot en met 16 juni kun je deze gerechten in Villa Augustus buiten de vaste kaart om bestellen: pizza met cavolo nero, Noordzee-schol met seizoensgroenten, minestrone met pancetta, en geroerbakte mosselen met bieslook en witte wijn.

Lees meer

Goed nieuws voor de liefhebbers van twee van de vaakst bestelde gerechten in het restaurant van Villa Augustus. Onze houtovenpizza's en het Kemper landhoen op zuurdesemtoast smaken nu nóg lekkerder.

Lees meer