Kom werken in Villa Augustus! We hebben per direct plek voor je in ons team van kelners. De ideale baan of bijbaan voor jou? Jet Diependaal (21) wil je met haar verhaal alvast enthousiast maken. 'Ik weet wel zeker dat ik dit werk nog heel lang leuk én spannend blijf vinden.'

Lees meer
Jet, net benoemd tot hoofdkelner: 'Leuk én spannend'

Jet, net benoemd tot hoofdkelner: 'Leuk én spannend'

Tot en met 13 april kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: bloemkoolsoep, oesters uit de Marenne-Oléron, pizza met daslookpesto, en geroosterde zeebaars. Op de bierkaart: 'Have You Ever Seen The Haze' van Brouwerij Kees in Middelburg.

Lees meer
Leidinggevend koks Anouk en Simone met twee van de extra gerechten deze week

Leidinggevend koks Anouk en Simone met twee van de extra gerechten deze week

Tot en met 6 april kun je in het restaurant van Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: soep van geroosterde wortel met hangop, oesters van de familie Joguet, gekaramelliseerde witlof met sinaasappel en amandel, en geroosterde dorade met seizoensgroenten. Wijntip: Visintini uit het Italiaanse Friuli (wit). Biertip: Meander van brouwerij Nevel, in 2021 uitverkozen tot het beste bier van Nederland.

Lees meer
Extra gerechten van deze week

Extra gerechten van deze week

Veel terugkerende gasten zullen het ondertussen al wel hebben ontdekt: we schenken in Villa Augustus voortaan zeven pure theeën van de allerhoogste kwaliteit. Ze vervangen de diverse losse theeën die we hiervoor op de restaurantkaart hadden staan. Anja Schukkink van Tea in Motion is de leverancier ervan. Ze vertelt in dit verhaal wat dit nieuwe assortiment nou zo bijzonder maakt.

Lees meer
Anja Schukkink tijdens het samenstellen van de nieuwe theekaart

Anja Schukkink tijdens het samenstellen van de nieuwe theekaart

Hou je van goed en lekker eten? En vind je het leuk om anderen van je kookkunsten te laten genieten? Dan ben je in Villa Augustus ongetwijfeld helemaal op je plek. In twee jaar tijd leiden we je in onze keuken op tot zelfstandig werkend kok. Simone Beenen (28) wordt dan een van je nieuwe collega’s. Met dit verhaal wil ze je enthousiast maken voor dit bijzondere leer/werktraject.

Lees meer
Simone oogst daslook in de tuin van Villa Augustus

Simone oogst daslook in de tuin van Villa Augustus