Te gast in de geheime tuin van Villa Augustus: Joost Swarte
18 september 2020In de tuin van Villa Augustus bevindt zich ook een geheime plek. Een plek om je terug te trekken, om te lezen, te schrijven, te denken. Villa Augustus vraagt er bijzondere mensen te komen logeren. Auteurs, illustratoren, schilders, biologen, filosofen. Deze week nam (strip)tekenaar en ontwerper Joost Swarte er als 'Queen of the Secret Garden' zijn intrek.
Lees meerCategorieën: Inspiratie / Tuin
Joost Swarte in de geheime tuinkamer van Villa Augustus
Onze leveranciers: poelier Jaap Reedijk uit Rijsoord
10 september 2020Villa Augustus betrekt veel producten van leveranciers met wie we doorgaans al jarenlang samenwerken. We stellen ze graag persoonlijk aan je voor. Ditmaal: Jaap Reedijk, wildhandelaar in Rijsoord sinds 1971.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
De winkel van Jaap in Rijsoord
Onze leveranciers: Tom van Terroirwijn
10 september 2020Villa Augustus betrekt veel producten van leveranciers met wie we doorgaans al jarenlang samenwerken. We stellen ze graag persoonlijk aan je voor. Ditmaal over het voetlicht: Tom Broekhuizen van Terroirwijn. De bevlogen, Rotterdamse wijnimporteur die tekent voor een aantal (natuur)wijnen op onze drankenkaart.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
'Er valt nog een wereld voor natuurwijn te winnen'
Op het krijtbord van 11 tot en met 16 september: caponata met labneh, ratte-aardappeltjes met chorizo, en pizza met aubergines en parmezaan. Deze gerechten staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Aubergines uit de moestuin van Villa Augustus: deze week in onze caponata en ook op de houtovenpizza. Op de foto: onze kok Daan!
Deze gerechten kun je van 4 tot en met 10 september buiten onze vaste kaart om bestellen: Williams-peer met mascarpone, linzensoep met tomaat en pizza met geitenkaas. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken. Nieuw op de wisseltap: Juno van microbrouwerij Walhalla in Amsterdam.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Kok Rens met de perenoogst uit de boomgaard