Onze leveranciers: Geert-Peter van Paddenstoelenrijk
12 oktober 2020Villa Augustus betrekt veel producten van leveranciers met wie we doorgaans al jarenlang samenwerken. We stellen ze graag persoonlijk aan je voor. Ditmaal: kweker Geert-Peter de Rijk van Paddenstoelenrijk in het Gelderse Rossum.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Van 9 tot en met 15 oktober kun je deze gerechten buiten onze vaste kaart om bestellen: ossobucco met gremolata, pizza met geroosterde biet en cavolo nero, en parelgort met paddenstoelen en pompoen. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.
Lees meerVers uit de tuin: bietjes. Deze week roosteren we ze op de pizza
Villa Augustus betrekt veel producten van leveranciers met wie we doorgaans al jarenlang samenwerken. We stellen ze graag persoonlijk aan je voor. Ditmaal: Ron Reitsma van Chateau d'Eau.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Bretonse oesters in de keuken van Villa Augustus
Onze leveranciers: Floor van boerderij Landzicht in Strijen
6 oktober 2020Villa Augustus betrekt veel producten van leveranciers met wie we doorgaans al jarenlang samenwerken. We stellen ze graag persoonlijk aan je voor. Ditmaal: Floor Visser van biologische boerderij en groothandel Landzicht in Strijen.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Knolselderij van Landzicht op zuurdesembrood in Villa Augustus
Deze gerechten kun je van 2 tot en met 8 oktober buiten onze vaste kaart om bestellen: Noordzee-vissoep, pizza met pompoen, salie en pecorino, en een dessert van gestoofde winterrietpeer en perensorbet. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Winterrietpeer uit de Hoeksche Waard met een sorbet van zijn vruchtvlees en sap