Hou je van goed en lekker eten? En vind je het leuk om je kookkunsten met anderen te delen? Dan ben je in de keuken van Villa Augustus ongetwijfeld helemaal op je plek. In ons team leiden we je in twee jaar tijd op tot zelfstandig werkend kok. Daan in ’t Veld (26) wil je met zijn verhaal alvast enthousiast maken voor deze bijzondere kans.

Lees meer

Tot en met 17 november kun je in Villa Augustus onder meer deze gerechten, wijnen en speciaalbieren buiten de vaste kaart om bestellen: soep van geroosterde aardpeer, fines claires, buffelmozzarella met bergamot en daikon, natuurwijnen uit Baskenland en Italië, en Purper van brouwerij Nevel uit Nijmegen.

Lees meer
Daikon uit de moestuin...

Daikon uit de moestuin...

Fervente liefhebbers weten genoeg als we weer een biertje van microbrouwerij Nevel in Nijmegen op de kaart hebben. Er zijn fans die er in het restaurant speciaal voor aanschuiven, want de smaak en geur ervan laten zich in niets vergelijken met doorsnee tap- en flesbier. Deze herfst en winter schenken we de Purper van Nevel.

Lees meer
Koks Anouk en Daan genietend van een glas Purper in het restaurant van Villa Augustus

Koks Anouk en Daan genietend van een glas Purper in het restaurant van Villa Augustus

Tot en met 10 november kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: minestrone van snijbiet, aardpeer en venkel, pizza met pompoen en Fontina, Zeeuwse oesters en gegrilde dorade.

Lees meer

Er komt voorlopig nog wel het een en ander uit de moestuin, maar nu al kunnen Kate en Karlijn terugkijken op een van hun beste seizoenen ooit. 2022 was een topjaar voor de tuinvrouwen van Villa Augustus en van Landgoed Dordwijk. Op een enkele tegenvallende oogst (die van de aardbeien) na, overtroffen alle aangeplante groenten en het plukfruit zichzelf. Er was van alles veel, heel veel. En de opbrengsten waren nog van de mooiste kwaliteit bovendien. Het tuinjaar in zes trefwoorden:

Lees meer