Wat kiezen medewerkers van Villa Augustus als favoriet artikel uit onze eigen markt? Ingrid Jansen weet het meteen wel: de aardewerken fruitschaal uit het Marokkaanse woestijnstadje Tamegroute.

Lees meer

Op de restaurantkaart van Villa Augustus staan deze weken weer veel nieuwe gerechten. Chefkok Arthur van Brug laat je hier alvast kennismaken met enkele van zijn eigen favoriete schotels. Drie tips van Arthur.

Lees meer
Ragù van konijn

Ragù van konijn

In de watertoren van Villa Augustus vindt vanaf maart een nieuwe reeks 'Ontmoetingen in Augustus' plaats. Mooie, inspirerende gesprekken over politieke dieren, rotgrond, twee eieren, klein kijken & poëzie.

Lees meer

Er staan de komende weken weer veel mooie nieuwe gerechten op de menukaart van Villa Augustus. Chefkok Arthur van Brug vertelt over een paar van zijn eigen favoriete schotels. Lees hier meer over de skrei-kabeljauw met salieaardappeltjes en geroosterde seizoensgroenten, en over de pijlinktvis met borlottibonen en pancetta.

Lees meer
Skrei: kabeljauw van de Lofoten

Skrei: kabeljauw van de Lofoten

Wat kiezen medewerkers van Villa Augustus al favoriet artikel uit onze eigen markt? Agaath Kastein, sinds 2010 werkzaam in de restauranttuin, kiest voor 'Het verborgen leven van bomen' van de Duitse boswachter Peter Wohlleben. Van de bestseller zijn al meer dan 320.000 exemplaren verkocht.

Lees meer