Deze week kun je de volgende gerechten buiten onze kaart om bestellen: pompoensoep met paddenstoelen, geroosterde wortel met parelgort en ingelegde kool, en de vangst van de dag: zeebaars. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.

Lees meer

Simone de Voogd is al vier jaar een van de 36 medewerkers van de huishoudelijke dienst van Villa Augustus. Met haar acht directe collega’s draagt ze de zorg voor de schoonmaak van onze 45 hotelkamers. Voldoening in haar baan heeft Simone nog elke dag, want ook bij haar thuis poetst ze naar hartenlust. Maar het is vooral haar team dat het werk plezierig maakt: ‘We hebben een hechte band samen. We delen veel met elkaar.’

Lees meer
Simone de Voogd

Simone de Voogd

Deze gerechten kun je van 8 tot en met 14 oktober buiten de vaste kaart om bestellen in Villa Augustus: geroosterde wortel met parelgort, uiensoep met tijm en knoflook, zeebaars in vijgenblad en oesters uit Bretagne. Ze staan ook vermeld op het krijtbord in de open keuken.

Lees meer
Geroosterde wortel met parelgort

Geroosterde wortel met parelgort

Deze week kun je deze gerechten buiten onze vaste kaart om bestellen. Op het krijtbord staan ook het Bokkelul-bokbiertje van brouwerij De eeuwige jeugd en de Wahoo van De Kromme Haring.

Lees meer

Van 3 oktober tot en met 6 maart 2022 is in het Dordrechts Museum 'In het licht van Cuyp' te zien. Een uniek overzicht van de zeventiende-eeuwse, Hollandse landschappen van Aelbert Cuyp. In de tentoonstelling is het werk van Dordrechts beroemdste inwoner samengebracht met een dertigtal schilderijen van Britse meesters. Zo hebben onder anderen Gainsborough, Constable en Turner zich nadrukkelijk door het werk van Cuyp laten inspireren. Combineer een verblijf in Villa Augustus met een bezoek aan deze bijzondere tentoonstelling. Vermeld de kortingscode 'aelbertcuyp' bij je online-boeking en ontvang bij het inchecken de catalogus van In het licht van Cuyp, ter waarde van € 29,90, en de Cuyp-wandelroute door Dordrecht.

Lees meer
De Maas biij Dordrecht, ca. 1650

De Maas biij Dordrecht, ca. 1650