Van 5 tot en met 11 november kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: pompoen uit de houtoven met kool en gekonfijte aardappel, soep van geroosterde knolselderij, gebakken schol en Belon-oesters. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.
Lees meerCategorieën: Keuken
Kok Anouk van Villa Augustus
Van 29 oktober t/m 4 november kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: gepofte knolselderij, zeebaars, minestrone met kool, snijbiet en nieuwe aardappelen, en Belon-oesters uit Bretagne. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.
Lees meerCategorieën: Keuken
Geopofte knolselderij, gebrande uien en venkelloof
Irma Motzonelidze is in Villa Augustus een van de ‘moedertjes’, zoals ze het zelf uitdrukt. Al bijna 13 jaar is ze met de ‘meiden’ verantwoordelijk voor de schoonmaak van de 45 kamers in ons hotel. In die tijd is ze net zo verknocht geraakt aan haar collega’s als aan haar werkplek. ‘Elke dag hier is weer bijzonder. Het is echt nooit saai.’
Lees meerCategorieën: Inspiratie
'We zijn er altijd voor de ander'
Van 22 tot en met 28 oktober kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: pizza met gestoofde ui en geitenkaas, pompoensoep, zeebaars en Bretonse oesters. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.
Lees meerCategorieën: Keuken
Dat het leuk is om in een hotel, restaurant en moestuin te werken, ligt voor de hand als je bijvoorbeeld hovenier, kok, bakker, receptioniste, kelner of verkoopster in onze markt bent. Maar wat maakt het voor een technicus hier nou zo aantrekkelijk? We vragen het Sjaak Sciarone, die al sinds 2007 aan ons bedrijf is verbonden. ‘Villa Augustus is in al die jaren gewoon een kindje van me geworden.’
Lees meerCategorieën: Inspiratie
Sjaak Sciarone zoekt zijn opvolger/ster in Villa Augustus