Winter in Villa Augustus: nieuwe gerechten op onze menukaart
25 november 2021Winter in Villa Augustus, met een bijpassende nieuwe seizoenskaart in het restaurant! Je vindt er onder andere deze vier gerechten op: rillette met ingelegde wintergroenten, gnocchi met bottarga, schelvis met parelgort, en kweepeer uit de houtoven. We vertellen er hier alvast wat meer over.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Van de nieuwe seizoenskaart in Villa Augustus
Tot en met 6 maart 2022 is in het Dordrechts Museum 'In het licht van Cuyp' te zien. Een uniek overzicht van de zeventiende-eeuwse, Hollandse landschappen van Aelbert Cuyp. In de tentoonstelling is het werk van Dordrechts beroemdste inwoner samengebracht met een dertigtal schilderijen van Britse meesters. Combineer een verblijf in Villa Augustus met een bezoek aan deze unieke tentoonstelling. Vermeld de kortingscode 'aelbertcuyp' bij je online-boeking en ontvang bij het inchecken de catalogus van In het licht van Cuyp, ter waarde van € 29,95.
Lees meerCategorieën: Doen! / Inspiratie
Aelbert Cuyp: portret van de eend Sijtctghen, 1647-1650
Tot en met donderdag 25 november kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: witlof met aardpeer en parelgort, schol, linzensoep met snijbiet, en Grevelingse creuses. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Kok Daan oogst de snijbiet die we deze week serveren in de linzensoep
Tot vrijdag 19 november kun je de volgende gerechten buiten onze kaart om bestellen: pizza met pompoen, schol, soep van pastinaak en Grevelingse oesters. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven onze open keuken.
Lees meerCategorieën: Keuken / Inspiratie
Koks Barry (l) en Tim met de pompoenpizza van deze week
Fleur Roedolph (21) is een rijzende ster in Villa Augustus. Al tijdens haar horeca-opleiding aan De Rooi Pannen in Breda werkte ze achtereenvolgens in ons restaurant, de markt en in het hotel. Gelukkig bleef ze ook toen ze haar diploma eenmaal op zak had. Meteen na haar afstuderen trad ze vorig jaar zomer in vaste dienst als receptioniste. ‘Ik wéét gewoon dat ik hier op mijn plek ben.’
Lees meerCategorieën: Doen! / Inspiratie