Lente! De menukaart van Villa Augustus kleurt stukje bij beetje weer frisgroen. Proef de groenten en kruiden van het vroege voorjaar in de nieuwe seizoensgerechten van onze keuken. Ook zijn er de komende maanden hoofdrollen weggelegd voor onder andere lamsvlees, wijting en roodbaarsfilet.

Lees meer

Leuk en passend, dachten we, om de lente nou eens in te luiden met een interview met Karlijn, een van onze vier vaste krachten in de moestuin. Er valt per slot van rekening gemakkelijk méér over de magie van het werken met groenten en kruiden te vertellen dan we elk seizoen in de kortere bijdragen op dit blog doen.

Lees meer

De oogst van de citrusvruchten in Villa Augustus gaat gepaard met een bijzondere aanbieding: in het restaurant serveren we een speciaalbier van brouwerij Nevel dat is gemaakt van kaffir-limoenen uit onze eigen tuinen.

Lees meer

Tot en met 21 maart kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: Bretonse oesters, minestra d’orzo met San Daniele-ham, mosselen met ‘Nduja en daslook, en zalmfilet met witte bonen en aardappelen.

Lees meer
Minesra d'orzo opgediend door zelfstandig werkend kok Simone.

Minesra d'orzo opgediend door zelfstandig werkend kok Simone.

Van 8 tot en met 14 maart kun je in Villa Augustus deze gerechten van leidinggevend kok Noah buiten de vaste kaart om bestellen: creuses van het Bretonse eiland Île Tudy, soep van geroosterde pastinaak, gebakken mosselen met ‘Nduja en daslook, en zalmfilet met witte bonen en cavolo nero.

Lees meer
Kelner Katarzyna met twee van de extra gerechten van deze week.

Kelner Katarzyna met twee van de extra gerechten van deze week.