Restaurant Villa Augustus blijft geopend voor hotelgasten. Voor meeneem-maaltijden: bezoek onze markt

16 oktober 2020


De Lantarenkamer in de watertoren

Lekker slapen en eten in Villa Augustus

Het hotel van Villa Augustus mag de komende weken open blijven, en daar gaan we natuurlijk het beste van maken. Omdat de door de overheid afgekondigde nieuwe coronamaatregelen niet van toepassing zijn op de hotelbranche, kunnen we u als overnachtende gast óók in deze bijzondere tijden een leuk en volwaardig verblijf in Villa Augustus aanbieden. 


Het restaurant in het pompgebouw

Zo bent en blijft u heel de dag door welkom in ons restaurant. Vanzelfsprekend voor het ontbijt, de lunch en het diner, maar tevens voor een drankje en een hapje tussendoor. De keuze aan groente-, vlees- en visgerechten op onze vaste kaart is onveranderd groot. Ook kunt tot laat in de avond verse pizza’s uit onze houtoven bestellen. Als te doen gebruikelijk vindt u elke week bovendien enkele speciale schotels, wijnen en bieren op het krijtbord boven onze open keuken.


Uiteraard mag u erop rekenen dat we ook in Villa Augustus alle veiligheidsvoorschriften in acht nemen. Dat betekent dat al onze personeelsleden mondkapjes dragen. Dat we hetzelfde van gasten vragen als ze niet aan tafel zitten. Dat we maximaal 30 personen tegelijk in het restaurant kunnen ontvangen. En dat we in het hotel, het restaurant en de markt de anderhalvemeter-regel respecteren.