Voorproefje! Eten in de Limonaia

30 mei 2020


De Limonaia is ingericht als tijdelijk tweede tuinrestaurant van Villa Augustus. In het lichte en sfeervolle winterverblijf van onze citroenbomen kunnen nu dertig hotelgasten tegelijk eten. Vanaf maandag 1 juni is de Limonaia dagelijks voor de lunch en het diner geopend. Om ons ervan te verzekeren dat iedereen het er dadelijk naar zijn zin heeft en alles op rolletjes verloopt, organiseerden we er de vrijdag daaraan voorafgaand alvast een (geslaagde!) proefavond voor eigen medewerkers. De foto’s bij dit stukje werden gemaakt bij die gelegenheid. 


Antipasti vari voor de lunch

In de Limonaia serveren we ’s middags onze antipasti vari, met in het wisselende assortiment onder andere vis van het seizoen, een vegetarisch gerecht en versgeplukte groenten en kruiden uit eigen tuin. ’s Avonds is dat een vast twee- of driegangenmenu, samengesteld uit meerdere kleine voor- en hoofdgerechten om aan tafel te delen, waaronder minestronesoep, gepekelde ribeye, zwaardvis, peulvruchtensalade, geroerbakte bladgroenten en kruiden uit de tuin, sardines, makreel en ossobuco. Kiezen uit alleen voorgerechtjes kan natuurlijk ook.