Van het krijtbord: geroosterde druiven met cabrales, burrata met courgette en pizza met prei en pancetta

28 augustus 2020

Deze gerechten kun je tot en met 3 september buiten de kaart om bestellen. Ze staan ook vermeld op het krijtbord boven de open keuken.



Onze eigen druiven uit de houtoven met cabrales, € 7

De druivenoogst is dit jaar super. We roosteren de trosjes even licht in de houtoven, waardoor het fruit ineens nog veel rijker van smaak wordt. ‘Echt magisch’, belooft chef Arthur van Brug. We dienen de druiven op met een beetje olijfolie en cabrales, een blauwschimmelkaas uit het gelijknamige, Spaanse bergplaatsje in Asturië.



Burrata met gegrilde courgette en kaneelbasilicum uit de tuin, € 8

Een simpel maar verrassend gerechtje, mede dankzij de geurige en kruidige kaneelbasilicum, die toch weer heel anders smaakt dan de bekendere soorten. De courgette komt nu met kratten tegelijk uit de moestuin. We roosteren de groente kort op de grill zodat hij een wat rokerig aroma krijgt, en we serveren hem met burrata.


Pizza met pancetta, peper en gestoofde prei, € 11

Deze pizza is bijna een quiche lorraine. Het zoet van de zacht gestoofde prei combineert mooi met het zout van de pancetta en de pittige pepertjes uit de tuin.



  • Druiven uit eigen kas met Cabrales-blauwaderkaas

    Druiven uit eigen kas met Cabrales-blauwaderkaas

  • Rijke druivenoogst in de kassen van Villa Augustus

    Rijke druivenoogst in de kassen van Villa Augustus

  • Courgette met burrata en kaneelbasilicum

    Courgette met burrata en kaneelbasilicum

  • Pizza met prei en pancetta

    Pizza met prei en pancetta