Het programma van Villa Augustus
Het programma van Villa Augustus
  • Kerstfeest in Villa Augustus Kerstfeest in Villa Augustus
  • Kerst in Augustus Kerst in Augustus
  • Sciolto Trio Sciolto Trio
  • Trio Linnenman Trio Linnenman
  • De Goldies De Goldies
  • Dudok Duo Dudok Duo
  • De luchtbaronnen De luchtbaronnen
  • First Originals First Originals

Kerst in Augustus

Villa Augustus is gewoon open op woensdag 25 december en donderdag 26 december!

Een beetje als alle andere dagen, maar dan in kerstsfeer. Op beide dagen is er livemuziek.

ontbijtbuffet 8.00 - 12.00 uur
Het buffet bestaat uit belegde croissants, yoghurt met granola, fruit van het seizoen, salades, geroosterde groenten, belegde zuurdesemboterhammetjes, zoete en hartige gerechten uit eigen bakkerij. Inclusief filterkoffie of thee van het buffet, gefilterd bruiswater, sap en huisgemaakte siroop.

€ 15,00 per persoon, kinderen t/m 12 jaar halve prijs

Naast het ontbijtbuffet kunt u extra gerechtjes van de ontbijtkaart bestellen, zoals ricotta-pancake of zuurdesemtoast met beleg van het seizoen.

Op eerste kerstdag speelt het Sciolto Trio van 9.30 tot 12.30 uur. Een prachtig spelend klassiek strijktrio met Thirza van Driel op viool, Bas Egberts op altviool en Esther de Boer op cello.

Op tweede kerstdag speelt het Dudok Duo van 9.30 - 12.30 uur. Openhartig en bezield spel van een fantastisch strijkduo met David Faber op cello en Judith van Driel op viool.


lunch en diner van de kaart 11.00 - 22.45 uur
U kunt onze gerechten van het seizoen van de kaart bestellen, ook onze vertrouwde pizza’s uit de houtoven.

En er staan extra feestelijke gerechten op de schoolborden!


afternoon tea 14.00 - 17.00 uur
Pot thee naar keuze, scones met clotted cream en jam, fruittaart van het seizoen, limoen-citroentaart, zuurdesemboterhammetjes met gerookte zalm, geroosterde groenten, tomatentapenade, roomkaas en een groentenfrittata.

€ 21,00 per persoon


Op eerste kerstdag spelen de Goldies van 14.00 uur tot 18.00 uur. Vier enthousiaste rasmuzikanten die gitaar, contrabas, mandoline en banjo bespelen met 4-stemmige zang, èn ook nog strak in het pak! Hun liedjes zijn een feestje van herkenning.
Trio Linneman speelt van 18.00 tot 22.00 uur. Zangeres Gabby Bakker, contrabassiste Arwen Linnenman en gitarist Andreas Suntrop delen hun liefde voor mooie en lekkere liedjes met humor èn gevoel.

Op tweede kerstdag spelen de Luchtbaronnen van 14.00 tot 18.00 uur.  De Luchtbaronnen landen met de lichtvoetig dansende contrabas van Manfred Wijker, de betoverende accordeon van Henk Meulenbeld, driestemmige samenzang en puntig geblazen trompetlicks door Koen Franse.
De First Originals spelen van 18.00 tot 22.00 uur. Een grote man met een contrabas, een vrolijke man op gitaar en een enthousiaste vrouw die zorgt voor een aanstekelijk ritme: de First originals zingen in een relaxte sfeer 3-stemmig liedjes die je zo mee wilt neuriën.